The Dawn Traineeship

Het leukste begin

Ontdek en ontwikkel je talenten, werk met iconische merken en draag bij aan positieve verandering met het Dawn Traineeship. Bij ons ben je volledig onderdeel van het team en krijg je een headstart in creative advertising.De perfecte kandidaat bestaat niet — en dat is iets goeds!

Dawn is een mengelmoes van mensen, met diverse achtergronden en ervaringen. Dat maakt ons werk juist leuk! Het maakt niet uit of je al 10 jaar in de industrie hebt gewerkt of er pas net van hebt gehoord. Binnen het Dawn Traineeship zit er zeker iets tussen voor jou: of je nu kan illustreren, schrijven, filmen, goed bent met cijfers, kunt fotograferen of organisatorisch sterk bent.


We zijn niet opzoek naar bankzitters.

Als trainee bij Dawn ben je écht onderdeel van het team. In de loop van 9 maanden werk je samen met ons team op de lopende projecten van onze klanten en zul je ook werken aan je eigen project, in samenwerking met de andere trainees.

The nitty gritty.

Al enthousiast? Je kan je aanmelden door je CV te mailen (voel je vrij om zoveel mogelijk persoonlijke informatie toe te voegen als waar jij je prettig bij voelt – maar vergeet niet je contactgegevens achter te laten) en voeg ten minste 1 bijlage toe die laat zien wie je bent. Het klinkt misschien cliché, maar foute antwoorden bestaan in dit geval niet. Een tekening, muziekvideo, gedicht, lied, spoken word, brief, business plan, kort verhaal of deck; alles telt. Dus ga aan de slag, en wees creatief! Je kunt je CV en bijlage indienen tot 9 juni 2023 door te mailen naar traineeship@dawn.nl

Belangrijke data:
April: start aanmeldingen
9 juni: final deadline aanmeldingen
Juni: interviews
Juli: uitslag selectie kandidaten
4 september: start traineeship

En zeker niet onbelangrijk: Gedurende het 9 maanden traineeship, ontvang je een brutosalaris van €1600 p/m voor 32 uur per week (4 dagen).


Ervaringen

Tessa

Het traineeship bij Dawn was voor mij de beste keuze die ik kon maken. En het ultieme bewijs voor learning by doing. Voor iemand zonder communicatieachtergrond was het een mega leerzaam proces, van projectmanagement tot creatie en productie. Als trainee leer je het bedrijf kennen als geen ander. En die kans krijg je bijna nergens!

Franka

Gedurende het traineeship heb ik geleerd dat je met bijna elke achtergrond en interesse kan bijdragen aan creatief werk. Zo kan ik mijn wetenschappelijke kennis over psychologie inzetten voor het contact met de klant, het inschatten van consumentengedrag en het zoeken van culturele insights. Maar ook mijn creativiteit kan ik kwijt in het schrijven of het bedenken van nieuwe ideeën tijdens een brainstorm.

Jesse

Tijdens het traineeship bij Dawn is geen enkele week hetzelfde. En dat is precies waarom ik er zoveel energie van krijg! Mijn achtergrond in mode en design kan ik gebruiken in verschillende creative projecten en ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd van de unieke mensen die bij Dawn rondlopen. Het team voelt als een warm bad.

Arman

Als beginnend creatief was het traineeship een gouden kans voor mij om te groeien, leren en op m'n bek te gaan binnen een van de meest vooruitstrevende agencies van Nederland. Bovendien heb ik daar een geweldige groep mensen leren kennen die mij alle facetten van het vak hebben laten zien en proeven. Cheers!


Aanmeldingen of vragen kun je mailen naar traineeship@dawn.nl